divendres, 4 de gener del 2013

"Relats de pissarra a tentipotenti"

Us imagineu haver acabat la ESO i poder posar al teu currículum que has publicat en un llibre?? 
quina enveja, oi?




Això els ha passat a una quinzena d'estudiants de secundària d'una escola de Vic que han tingut la bona fortuna de topar amb un professor de català emprenedor, motivador i il·lusionat amb la seva feina. (sí, hi ha professors així). Tots quinze, sota la direcció de Jordi Barrera i amb els dibuixos de Gemma Uribe, han aconseguit crear aquest llibre de relats amb la por com a eix. Si algú en vol un exemplar, pot contactar amb jordievolution@hotmail.com o dirigir-se a la llibreria 'Muntanya de llibres' de Vic!
No ho sé del cert, però espero que  a la biblioteca de Vic també 
n'hi hagi algun exemplar. 

I, per cert, un dels relats és de la meva neboda estimada!







5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, doncs jo sóc en Jordi! Moltes gràcies per penjar això al teu bloc. Aquí buscant per google hi he anat a parar i he al·lucinat! Demà mateix en porto algun exemplar a la biblioteca, que no hi havia pensat, encara que si et poses en contacte amb mi, m'encantarà regalar-te'l si encara no el tens :-)

Una abraçada i gràcies per parlar del que hem fet, de debò!

Anònim ha dit...

Aaah, deus ser la tieta de l'Alba potser?? Ara he vist això de la neboda jaja, bé així ja deus tenir el llibre segurament! Però si no el tens, ja ho saps!

Gràcies de debò!!

Jordi

Cristina ha dit...

Encetada! Felicitats per la teva feina!! I gràcies pel detall, però per descomptat que tinc el llibre! Fins i tot ja l'he lligit!! ^_^ Salut!!

Teresa ha dit...

Molt bona iniciativa!! Felicitats als autors!

Ruben ha dit...

Costa trobar professors així, i per desgràcia sovint se'ls tallen les ales, no fos cas que sobresortissin de la resta i es notés la mediocritat en l'ambient. Millor callem i felicitem al Jordi per l'excel·lent feina feta. Jo passaré per la Triadú a buscar-lo, aviat em donaran el VIP allà ;-)