dimecres, 22 de juny del 2011

el patchwork era l'excusa



Aquesta primavera he tingut l'encert d'apuntar-me a un dels tallers que organitza el consell comarcal dins el projecte "dona activa't"
No només m'ha permés desenvolupar una d'aquelles aficions adormides per la inèrcia dels dies, sinó que hi he descobert persones que han passat a formar part del meu petit univers i que pressenteixo ha estat l'embasta de noves  i interessants amistats!

Aquest és el resultat del projecte. El poble de Calldetenes des del pati de l'escola Tot cosit a mà i per a mans totalment inexpertes!!!





Participar en un projecte col·lectiu, una coral, un grup de música, un grup de teatre, una unió excursionista, una ong,… Ens fa sentir bé.


Ens permet conèixer gent, compartir, ens fa més generosos, pacients, desperta la nostra empatia,… i segrega endorfines!!

Famila, casa i feina t’engoleixen àvidament.
Poc a poc, gairebé sense adonar-te'n, hi acabes volcant tot el teu temps fins que, un dia, t'adones que ni tant sols recordes quines eren aquelles coses que tant t’agradaven i et prometies que mai deixaries de fer!!


Participar en aquets projecte ha estat una alenada d’aire nou!!

Tot just s’ha acabat i ja us enyoro!!!

Gràcies a totes !!!
Una abraçada!!


Cristina!!





4 comentaris:

Lydia ha dit...

Ets un solet! Jo també m'ho he passat genial i em quedarà sempre un record fantàstic d'aquest curs, de la gent que hi ha participat i de les noves amistats que han nascut a partir de l'excusa que ha estat el patchwork. Ara treballarem plegades a l'AMPA i espero que produïm molt i que creem moltes coses noves i interessants.

Sònia Santamans ha dit...

Ei que xulo Cristina!
carai quines mans, tot i que ja sé que tu quan t'hi poses, t'hi poses!
Ets la meva mestra, ja ho saps!

Sònia

Núria ha dit...

Quin encert més gran, doncs, aquest curs!!!
Enhorabona per aquest projecte que tanta complicitat ha aportat.

Per les que no hem tingut la sort de poder venir al curs esperem una tutoria personalitzada, això sí posem el berenar.

Cristina ha dit...

parlan de berenar!! Ni us imagineu la entaulada que varem fer celebrar el final del taller!!!